Caracalla Design Days 2018 programja

HATODIK CARACALLA DESIGN DAYS, A BELSŐÉPÍTÉSZ-SZAKMA EGYEDÜLÁLLÓ
DESIGN KIÁLLÍTÁSA A BÁLNÁBAN

 

2018-ban ismét megnyitja kapuit a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás, a Caracalla Design Days. Idén új helyszín, a Bálna Budapest ad otthont az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvénynek, amely újra lehetőséget teremt a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési- és design-márkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit.

Ahogy 2013 óta minden évben, úgy ebben az évben is Bogár Róbert, az egyik legnevesebb hazai belsőépítész felel az egyedülálló vizuális élményt nyújtó enteriőr megálmodásáért.

 

A Caracalla Design Days az előző évek hagyományainak megfelelően idén is nagy hangsúlyt fektet a magyar tehetségek felkarolására. A 21 vezető világmárka termékei mellett 2 magyar tervező, Szőllősi Orsolya és Pintér Máté (Hunik Design)alkotásai is megcsodálhatóak lesznek a kiállításon.

 

Kiállító partnerek:

Alape, Axor, Devon&Devon, Dornbracht, Duravit, Emco, Falper, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Kaldewei, Laufen, Ligne Roset, Officeline, Plantart, SICIS, Tectona Grandis, Villeroy&Boch

 

A Caracalla Design Days 2018-ban is csatlakozott a DESIGN HÉT BUDAPESTrendezvénysorozathoz, melynek az idei díszvendége Németország. Ehhez kapcsolódva a CARACALLA DESIGN DAYS is tartogat német meglepetéseket a nagyérdemű számára.

 

A Caracalla Design Days keretein belül izgalmas programokkal készülünk:

 

Október 12. 11:00 – Ízek Milánóból, a Design fővárosából – Lombardia-i kóstoló Giannitól, a NEFF hazai nagykövetétől

Október 13. 11:00 – Kollár Borbála és Kollár Franciska Inspiráció természetesen című könyvének  (Boook Könyvkiadó) decikációval egybekötött könyvbemutatója

A kiállításon és a programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Helyszín:                                             Bálna Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Időpont/szakmai napok:             2018. október 12-13. 10.00-18.00

Még több információ:                  caracalla@caracalla.hu

Részletes program:                    https://www.facebook.com/events/2183531865217547/

2018-10-05T17:31:49+00:00 Hírek|