Caracalla Design Days 2018

CARACALLA DESIGN DAYS A BÁLNÁBAN!

A korábbi év sikerein felbuzdulva idén ismét, immár hatodik alkalommal került megrendezésre a Caracalla Design Days! Az eseménynek az impozáns Duna-parti Bálna kereskedelmi, szórakoztató, kulturális és vendéglátóközpont adott otthont.

Az október 11-i megnyitó keretein belül a szakma és a sajtó meghívottjainak mutattuk be elsőként az idei fürdőszobai és konyhai újdonságokat!

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A két napos rendezvény lehetőséget adott a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék 21 vezető lakberendezési márka legizgalmasabb újdonságait, innovációit. Mivel fontosnak tartjuk a lendületes, új generáció bemutatását, ezért idén 2 magyar tervező, Szöllősi Orsolya és Pintér Máté (Hunik Design) alkotásai is megcsodálhatóak voltak a kiállításon.

Szöllősi Orsi Russel széke

Hunik Design Aurora karosszéke

Az egyedülálló vizuális élményt nyújtó, évről évre más stílusú – Bogár Róbert belsőépítész nevéhez kötődő -, meghökkentő enteriőr a kiállítás egyik védjegyévé vált, ami idén is követte az előző évek hagyományait és megpróbálja azt túlszárnyalni.

A fürdőszobai gyártók különleges, design termékei mellett természetesen helyet kaptak a Hansgrohe, Axor, Dornbracht és Neff konyhai újdonságai is, mindez stílusosan egy Technistone munkapultba ágyazva.

Az esemény idén is csatlakozott hivatalos partnerként a Design Hét Budapest / Budapest Design Week rendezvénysorozathoz, melynek idei díszvendég országa Németország.

Természetesen idén is izgalmas programokkal vártuk az érdeklődőket:

Október 12-én  a NEFF Gourmet délelőttön Giannival egy isteni őszi finomságot, egy sütőtökös rizottót készítettünk el közösen.

Október 13.-án Kollár Borbála és Kollár Franciska Inspiráció természetesen című könyvének (Boook Könyvkiadó) decikációval egybekötött könyvbemutatójával vártuk az érdeklődőket.

Idei kiállítóink: Alape, Axor, Devon&Devon, Dornbracht, Duravit, Emco, Falper, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Kaldewei, Laufen, Ligne Roset, Officeline, Plantart, SICIS, Tectona Grandis, Villeroy&Boch.

Helyszín: Bálna, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Reméljük idén is jól éreztétek magatokat az igencsak sokszínű 2 napos eseményünkön, és tudtunk meglepetéseket okozni!

2018-11-11T09:36:33+00:00 Blog, Egyéb|