Falmec E.ion system – a beltéri levegő újragondolása

Páraelszívó választásnál a legfontosabb, hogy az elszívó megfelelően, a legnagyobb hatékonysággal semlegesítse a főzés közben kialakult szagokat. A Falmec E.ion system-mel felszerelt páraelszívók túlmutatnak a páraelszívók hagyományos feladatkörén.

A bipolárisan vezérelt ionizációnak köszönhetően a Falmec szabadalmaztatott rendszere képes helyreállítani a levegő normális egyensúlyát és megtisztítani azt a vírusoktól, baktériumoktól, gombaspóráktól, mindeközben pedig megszünteti a kellemetlen szagokat.

Az E.ion rendszerrel ellátott Falmec elszívókban a zsír megkötésére használt fém szűrőkön keresztülhaladva a levegő eljut egy belső kamrába, ahol két ionizációs cső található. Ebben a kamrában jön létre az ionikus egyensúly, mely a levegő tisztaságának alapköve. Ezek a páraelszívók egy olyan motorral vannak ellátva, melynek teljesítménye úgy lett megtervezve, hogy az képes legyen ellátni egyszerre az elszívó és a tisztító funkciót is.

Kutatások szerint a káros anyagok jelenléte és az alacsony ionkoncentrátum miatt a beltéri levegő gyakran szennyezettebb lehet, mint a kültéri, ezért vitathatatlanul fontos az E.ion system alkalmazása a lakásokban.

A Falmec E.ion páraelszívók egy érzékelővel vannak ellátva, amely folyamatosan elemzi a lakás levegőjének minőségét:
– amennyiben a levegő minősége jó, a levél érzékelő zölden világít
– ha a háztartásban lévő levegő minőségében romlás indul el és következik be, az érzékelő fokozatosan sárgára vált.

Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a rendszer egészen addig önállóan működik, amíg a levegő teljesen meg nem tisztul (még akkor is, ha éppen nincs főzés folyamatban).

A Falmec E.ion system tehát nemcsak a kellemetlen szagok megszüntetéséért felelős, hanem a beltéri tiszta levegő újraalkotásáért is, ami elengedhetetlen tényező a háztartásban élők jó közérzetéhez, egészségéhez és jólétéhez.

2018-01-28T12:48:55+00:00 Blog|