Itt a farsang áll a bál – bemutató konyhánk megnyitása

A tavalyi év változást hozott a Caracalla Konyhastúdió életében, hiszen Bródy Sándor utcai bemutatótermünk átköltözött a Caracalla Fürdőszobstúdióhoz a Dohány utca 27-be, hogy egy komplex szolgáltatást nyújtson egy helyen az érdeklődők számára. Az új helyszínhez pedig új bemutatókonyha és külső dukált, ezért tavaly nagy örömmel vágtunk neki az új bemutatónk kialakításához, amiben minden funkció, anyag és szín megtalálható, s nem utolsósorban a csodás és praktikus funkciókkal ellátott konyhai gépek. Tavaly év végén végre elkészültünk a bemutatókonyhával, így nem is volt kérdés, hogy ezt az évet az elkészült műremekünk felavatásával kezdjük meg, amit természetesen gyári partnereink, barátaink, belsőépítész, lakberendező kollégáink körében tettük meg, mégpedig egy izgalmas program által.

Január végén egy szuper hangulatú húsvéti mulatsággal nyitottuk tehát meg bemutató konyhánkat a nagyközönség számára. Az est folyamán természetesen bárki beöltözhetett – és sokan meg is tették ezt partnereink, barátaink közül, amit külön köszönünk ezúton is – hiszen egy farsangi mulatság nem maradhat el jelmezverseny nélkül. A legjobb jelmezek pedig természetesen nem maradtak jutalom nélkül, hiszen a partnereink jóvoltából felajánlott nyereményekkel díjaztuk őket.

Az est fénypontja az álomszép konyha bemutatása mellett mindenképp a mesés fánk volt, mely értelemszerűen nem maradhat el egy farsangi összejövetelből sem; ezen kívül pedig mindenki kipróbálhatta konyhabemutatónk rejtett funkcióit, fiókjait és közelebb kerülhetett a Miele, Nodor, Falmec konyhai gépeihez.

Felejthetetlen este, vidám kis összejövetel keretén belül indítottuk el tehát az évet, illetve nyitottuk meg és mutattuk be elkészült bemutató konyhánkat. Szavak helyett pedig beszéljenek a képek!

2018-02-28T15:28:10+00:00 Hírek|