A beépített kávéfőző előnyei

A beépített kávéfőző és a hagyományos kávéfőző között számos különbség létezik – pro és kontra érvekkel. Az elkészült kávé minősége, a konyha mérete, illetve annak stílusa, mind befolyásolják a döntést, hogy melyik típusú készülék mellett döntsünk.

A beépíthető kávéfőzők a legnagyobb és legjobb minőségű konyhagépgyártók termékei közt megtalálható kiváló minőségű készülékek. Ahol preferálják a beépített készülékeket, ott nem kérdés, hogy a kávéfőzőt is ebből a kategóriából választják ki.

Ezek a készülékek, a többi beépíthető konyhagéppel (sütő, gőzpároló,mikro)  azonos családba tartoznak, így a konyha stílusos, egységes és elegáns maradhat. Méreteik standard, 45 x 55 x 56 cm-es standard méretek.

A beépíthető kávéfőzők kényelmes magasságban vannak, könnyen kezelhetők, és könnyen tisztántarthatók.

MIELE
A Miele kínálatában található modellek a tökéletes kávé-élményhez a szemeskávét három tartályban tárolják. A kávészemeket állítható fokozatú, aromakímélő őrlőművük, főzés előtt, mindig frissen őrli.

Beállíthatunk egyéni programokat, melyet egyetlen gombnyomással előhívhatunk, így mindig változatlan minőségben ihatjuk kedvenc kávénkat.

Külön programozhatjuk a víz, a tej, és a tejhab mennyiségét. Több, mint 25 féle kávét készíthetünk, megválaszthatjuk azok mennyiségét (20 és 300 ml közt) mitöbb, közel tucatnyi teafélét is készíthetünk ezekkel a prémiumkategóriás készülékekkel.

NEFF

A NEFF készülékek innovatív SensoFlow System fűtőeleme az ideális, állandó forrázási hőmérsékletnek köszönhetően minden főzés alkalmával a maximális kávé-élményt garantálja. Egyszerű „One-touch” funkciójával egyetlen gombnyomással készíthető ristretto, eszpresszó, eszpresszó macchiato, cappuccino, és többféle latte.

A külöböző kávék hőmérséklete 3 fokozatban külön-külön is állítható, míg a kávé mennyisége csészénként változtatható. Beprogramozhatjuk és elmenthetjük kedvenc italunkat is, saját néven, a kávé és tej arányainak beállításával.