Hozzávaló az alapléhez (4 adagra):
Elkészítés:
A forrásban lévő vizet tegyük egy mély serpenyőbe az alaplé minden hozzávalójával együtt. Fedjük le, és alacsony hőfokon hagyjuk főni 40-45 percig. Szűrjük le ezt a levet, és tegyük félre.
A csomagoláson lévő utasítás szerint főzzük meg a ramen tésztát, majd osszuk szét 4 tálba.
Egy másik serpenyőben melegítsünk olajat, adjuk hozzá a vékonyra szeletelt chilipaprikát és a szeletelt fokhagymát, néhány percig hagyjuk sisteregni. Ehhez adjuk hozzá a szójaszószt, a mirint, a morzsolt chilipaprikát, a sót és a miso pasztát, majd jól keverjük össze őket. Dobjuk bele a bordáskelt, a gombát, a babcsírákat, az újhagymát és a csemegekukoricát. 1 percig főzzük nagy hőfokon.
Tegyük ezt a zöldségkeveréket a 4 tálban lévő tésztára, majd öntsük rájuk az alaplevet.
Azonnal tálaljuk!
Jó étvágyat!
A recept forrása: Neff recepttár
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges