Hozzávalók (6db):
Elkészítés:
Mossuk meg a bogyós gyümölcsökett, majd egy papírtörlőn szárítsuk meg őket. Nyomkodjuk villával össze őket egy tányérban, és hintsük meg egy evőkanál porcukorral.
Egy edényben keverjük össze a mascarpone-t, a maradék porcukrot, a matcha port és egy csipet sót.
Vegyük elő a jégkrémformánkat, és felváltva alakítsuk ki a mascarpone-s és a gyümölcspépes rétegeket a formákban, majd helyezzünk egy fapálcikát középre.
Fagyasszuk le a jégkrémet minimum 4 órára.
Jó étvágyat a hűsítő finomsághoz!
Recept forrása: Neff recepttár
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges