A legújabb bosch konyhai kisgépek

A különböző konyhai kisgépek nem hiányozhatnak egyetlen konyhából sem. Több, vagy kevesebb, de ott a helyük, hiszen sokkal könnyebbé teszik mindennapjainkat. Ha például úgy döntünk, hogy egészséges zöldség vagy gyümölcslevekkel, turmixokkal smootikkal szeretnénk indítani a napot, ezek nélkül a kisgépek nélkül ez nem is menne.

A bosch kiemelkedő minőségű,és profi tudású konyhai kisgépei pedig mindezekhez számos lehetőséget kínálnak.

Válogathatunk különféle gyümölcsprések és turmixok közt, attól függően, hogy milyen végeredményt szeretnénk.

Turmixok

A turmixgépek a gyümölcsökből és zöldségekből ízletes gyümölcsleveket, illetve leveseket készítenek olyan állagban és sűrűségben, amilyet leginkább szeretünk.  Tartalmazzák a zöldségek és gyümölcsök húsát, héját, és levét, vagyis minden értékes anyagát és rostjait.

A BOSCH turmixgépekkel készített a levek és levesek, különösen ízletesek,  selymesek, és krémesek lesznek.

Vitabox - a nagy teljesítményű turmix

A percenként 30 000 fordulattal dolgozó hat darab kiváló minőségű acélpenge garantálja, hogy a  gyümölcsök és zöldségek a leglágyabb, legselymesebb textúrájúak legyenek az értékes héjjal és magokkal együtt. A VitaBoost könnyedén megbirkózik az olyan kemény, olajos magvakkal is, mint például a dió, vagy mandula, de a jégaprítás nem jelent gondot számára.

Hat programjával a legoptimálisabb elkészítést biztosítja. Minden program más célra alkalmas, így a végeredmény mindig tökéletes lesz mindegy hogy nyers, vagy főtt, párolt alapanyagokkal dolgozik.  A 2 literes kelyhe egyszerre nagy mennyiségű alapanyag feldolgozását ami után a tisztítása sem gond, a beépített tisztítóprogramjának köszönhetően.

Silentmixx pro - a legcsendesebb turmixgép

Kora reggeli finomságok – teljesen hangtalanul… Amikor például a pici babád még alszik, akkor is nyugodtan turmixolhatod az extra krémes és kivételesen lágy gyümölcs vagy zöldségpüréjét, ő ebből semmit nem fog hallani.

HighSpeed funkciója három automatikus programmal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az összes funkciója – aprítás, turmixolás – egyetlen gombnyomással elérhető.

Vitastyle mixx2go - turmix az úton, bárhol, bármikor

Rendkívül elegáns megjelenése egy valami igazán különlegeset tesz a konyha designjához, no és persze a stílusunkhoz.

A Bosch 500 ml térfogatú, mobil turmixgépével akár napközben a munkahelyen is egy könnyed mozdulattal készíthessünk friss turmixokat.  Mobilitásból adódóan, tervezésekor a tudás mellett, kiemelkedően fontos szempont volt a biztonságos szállítás is.  Ezért a ház, szálcsiszolt rozsdamentes acélból a ThermoSafe üveg, és a tartozékok pedig egy tartós műanyagból, az innovatív tritánból készültek.

Vitalextract slow - gyümölcslé, ahogy szereted

A gyümölcscentrifuga egyedülállóan kíméletes facsarási technológiájának köszönhetően a facsarást kis sebességgel és hőtermelés nélkül végzi, aminek következtében minden gyümölcs, zöldség és friss fűszernövény maradéktalanul megőrzi vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A legnagyobb hatékonyság mellet is rendkívül halkan dolgozik és szemben más gyümölcscentrifugákkal a lehető legrövidebb idő alatt, a legtöbb levet préseli

A beépített MixControl segít beállítani a préselt lé rost sűrűségét, amit egy kar szabályozásával állíthat, és változtathat.

Három különálló, különböző lyukméretű szűrővel kapható – egy finom, egy durvább, és egy, a sorbetek fagyasztott gyümölcs alapanyagához.

Applikáció az egészséges étkezéshez

A Bosch turmixgépei és gyümölcscentrifugái egy mindig naprakész intelligens alkalmazás részei. A letölthető applikációkban számos recept található különféle  gyümölcslevek, turmixok, levesek, sorbetek és még ezernyi más, egészséges és ízletes ital készítéséhez.

Az applikáció folyamatosan bővül, receptekkel és funkciókkal, melyek további  számos lehetőséget kínálnak az egészséges élet, illetve egészséges étrend kialakításához.