Bosch Home Connect - az intelligens jövő

A jövő konyháit idéző  Home Connect applikációk, ma már a jelen elválaszthatatlan részei. Segítségükkel bármelyik háztartási készülék könnyen kezelhető – akár úgy is, hogy épp távol vagyunk otthonról…

  • sütő
  • mosogatógép
  • hűtő
  • mosógép
  • szárítógép

A Home Connect funkció használatához csután egy Wi-Fi-hez csatlakoztatható okostelefon vagy tablet szükséges, melyre pillanatok alatt letölthető a Bosch App-ja.

Ezzel az intelligens megoldással:

  • időzítéseket állíthatunk be
  • ki- és bekapcsolhatjuk a készülékeket
  • programokat válaszhatunk, és menthetünk el
  • recepteket továbbíthatunk a sütőnek
  • ellenőrizhetjük a hűtő tartalmát

Sütés

A Home Connect használatával teljesen természetes, hogy a recepteket egyenesen a sütőbe „küldjük”.

Nincs más dolgunk, mint az előkészített ételt a sütőbe helyezni, hogy ezután a programozásnak megfelelően a sütő az aktuális időben bekapcsoljon. A sütés folyamata az app-on keresztül ellenőrizhető, a végén pedig a készülék magától kikapcsol. Mire hazaérünk, minden elkészül, így friss, meleg vacsora várja a hazaérkezőket.

Mindez fordítva is igaz, egy reggeli indulás után sem kell többé aggódni, vajon kikapcsoltuk-e a sütőt? Az alkalmazáson keresztül mindezt az autóból is ellenőrizhetjük, és ha szükséges, távolról is kikapcsolhatjuk.

Főzés

A Home Connect alkalmazás receptötleteket is tartalmaz,, ráadásul szezonális aktualitásokkal. A különböző zöldséges és gyümölcsös ételek  elkészítéséhez az instrukciók alapján csak be kell állítani a főzési időt és a hőmérsékletet, amiket  egyenesen a főzőlapba vevőegységéhez küldhetünk. Az applikáció hasznlatával a Bosch főzőlapok és szagelszívók egymásssal kommunikálva, tökéletes összhangban dolgoznak.

A főzés keletkező gőzök és szagok automatikusan megszűnnek, mivel a H.C. alkalmazással, kényelmesen, külön is programozható a páraelszívó működésének ideje és hatásfoka, sőt, a kikapcsolás utánfutási ideje is.

A receptek elmenthetők, így az ételek mindig ugyanolyan tökéletesen készülnek el.

Hűtés

A Bosch okoshűtők és a Home Connect App, izgalmas partnerei egymásnak. Egyik irigylésre méltóbb tulajdonságuk, hogy az alkalmazás révén,  a hűtőszekrény „elfér” a tenyerünkben. Ugyanis a hűtő innovatív kamerája révén, a tartalmát egy pillanat alatt ellenőrizhetjük a mobiltelefonunkról – pl a közértből – és e szerint alakíthatjuk a bevássárlást.

A hűtő az applikáción keresztül jelez, ha az ajtaja nincs rendesen becsukva, de hasznos javaslatokat is tesz, a különböző rekeszek ideális hmérséklet beállítására, figyelembevéve z különféle élelmiszerek hőmérsékletigényét, a maradéktalan minőségű, leghosszabb  eltarthatóság érdekében.