Bosch professzionális konyhai kisgépek

Konyhai kisgépek nélkül manapság már elképzelhetetlenek a hétköznapjaink. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem a turmixgép, a kenyérpirító, vagy akár egy professzionális robotgép. A Bosch professzionális konyhai kisgépei kiemelkedő minőségükkel és profi tudásukkal nagyban megkönnyíthetik a sütés-főzést.

Vitamaxx vákuumos turmixgép

Az egészséges életmód kialakításában nagy szerepet játszik a különféle turmixok fogyasztása, melyeket a Bosch VitaMaxx turmixgéppel pofonegyszerűen elkészíthetünk. A VitaMaxx turmixgép tökéletes partnerünk lehet az egészséges életmód kialakításában.

Hogyan is működik a VitaMaxx, és mitől jobb, mint a nem vákuumos elven működő turmixgépek?

A VitaMaxx turmixgépben a vákuumot egy erős vákuumszivattyú állítja elő, ennek köszönhetően a különböző összetevők minimális oxigén jelenlétével kerülnek összekeverésre. Így tehát hosszabban megmarad a turmixok C-vitamin tartalma, illetve más, oxigénre érzékeny vitaminok is nagyobb számban maradnak meg a turmixban. Az ital pedig sokkal tovább marad friss, és krémes a hagyományos turmixoláshoz képest, így akár 24 óra elteltével is ugyanolyan friss ízélményt nyújt, mint az elkészülés pillanatában.

A VitaMaxx turmixgéppel ráadásul egyszerűen, vákuummal lezárhatjuk italainkat egy to-go palackba, sőt bármilyen ételt légmentesen lezárhatunk vákuumos tasakokban, tárolókban.

A vákuumos turmixgép előnyei

– a vákuumban készült turmixok homogén, krémes állagúak, kevésbé buborékosak
– színük sokkal élénkebb, természetesebb, hiszen a vákuumos keverés miatt minimális oxigénnel lépnek kapcsolatba a gyümölcsök, zöldségek.
– akár 5x több C vitamint tartalmaznak a turmixok 24 óra elteltével

MUM konyhai robotgépek

A Bosch professzionális konyhai kisgépei között kiemelkedő helyet foglalnak el a MUM robotgépek, hiszen akár profi, akár kezdő szakácsok számára nagy segítséget nyújtanak a sütési-főzési folyamatokban. A MUM robotgépeket igazán sokrétű konyhai kihívásokra tervezték és fejlesztették ki. A Bosch kínálatában többféle MUM robotgép is elérhető (MUM Serie 2, a MUM 4, a MUM 5, vagy az OptiMUM), s ezek közül bármelyik remek választás lehet konyhánkba. A választás során csupán meg kell határoznunk, hogy milyen teljesítményre van szükségünk, illetve milyen konyhai folyamatokra szeretnénk használni a robotgépet.

OptiMUM robotgép – a legprofibb segítség a konyhában

Az OptiMUM konyhai robotgépek a MUM szériák koronázatlan királyai, hiszen amellett, hogy rengeteg különféle tartozékkal rendelkeznek, a teljesítményük is kiemelkedő.

A Bosch OptiMUM robotgépek jellemzői:

– kiemelkedően erős, 1400-1600 W teljesítményű motor: könnyen megbirkózik a sűrű tészták összeállításával és eldolgozásával is
– vékony, elegáns design
– 7 sebességfokozat
– beépített mérleg: minden hozzávalót megmérhetünk közvetlen a keverőtálban
– kifejezetten nagy, 5,5 literes nemesacél keverőtál
– 3D PlanetaryMixing a tökéletes eredményért: a keverőszárak úgy mozognak működés közben, ahogy a bolygók keringenek a nap körül. Ennek a specifikus mozgásnak köszönhetően a keverőszárak könnyedén elérik a tál alját, oldalát és közepét is, így garantáltan tökéletesen összedolgozzák a hozzávalókat.
– beépített időzítő, mellyel a különböző összetevők pontos dagasztási, keverési ideje állítható be.
– mosogatógépben is mosható tartozékok: húsdaráló, dagasztófej, zöldségszeletelő, tésztakészítő formák, tésztanyújtók (lasagne, tagliatelle tészták elkészítéséhez), fagylaltkészítő, reszelők, multi aprító szettek…stb.

A Bosch professzionális konyhai kisgépek hatalmas segítséget nyújthatnak a sütés-főzés közben akár kezdő, vagy profi szakácsok vagyunk a konyhában. Ha pedig segítségre lenne szükségünk kreatív recepteket illetően, a Bosch ebben is a segítségünkre siet. A Bosch GasztroHome weboldalon rengeteg ínycsiklandozó recept közül válogathatunk kedvünkre!