Elica a páraelszívók királynője

Az Elica egyik legújabb páraelszívója a SUPERPLAT, fekete és szürke üveg változatokban készül, és még tovább gondolja az amúgy sem mindennapi designt. Az elszívó alsó részén végigfutó öntöttvas bevonatú rácsaival a legszebb választások egyike a kortárs és indusztriális stílusú otthonokba.

Az olasz gyártó Multi-d Capture technológiájának köszönhetően, a szívófelület innovatív módon, minden oldalán lefedi a páraelszívó elülső felületét. Az így megnövelt szívóképesség garancia a legjobb eredményre: a pára és a kellemetlen szagok hatékony eltávolítására.

A Comfort Silence technológia révén a készülék a legnagyobb sebességgel is csendben működik. Így biztosít alacsony zajszintet az enteriőrben, ami különösen fontos a nappalikkal egy légterű konyhák esetében. Míg a SUPERPLAT maximális teljesítménnyel működik, addig a szobában zavartalan és kellemes marad a beszélgetés.

A superplat világítás tekintetében is maximalizálja a felhasználóI élményt, annak ellenére, hogy konyhai páraelszívó készülékről beszélünk.

Az un. demmerrel felszerelt készülék lehetőséget nyújt a fény intenzitásának beállítására, a hideg és meleg fények változtatására ezzel pedig a különböző hangulatok megteremtésére. A zsírszűrői könnyen hozzáférhetők, egyszerűen és hatékonyan, akár mosogatógépben is tisztíthatók.

A Super Plat az ElicaConnect App-nak köszönhetően a felhasználói élményt is a maximumra emeli. Az app egyszerű hangvezérléssel vagy néhány kattintással irányítja az elszívót, folyamatosan figyelemmel kíséri a szűrők állapotát, szükség esetén pedig segítséget nyújt a zavartalan használathoz.