Elica Connect - a jövő páraelszívói

A mai modern háztartásokban egyre kézenfekvőbb igényként merül fel a különböző kifinomult technológiák alkalmazása, melyek kényelmesebbé teszik a mindennapi életet. A wi-fi kapcsolattal rendelkező Elica Connect páraelszívók is ezt a trendet követik. Az Elica Connect egy intelligens, mobil applikáción kezelhető rendszer, mellyel távolról, vagy akár hangutasítások alapján is irányíthatjuk páraelszívóinkat.

Az Elica termékkínálatában jelenleg három olyan modell található, melyek wi-fi csatlakozással felszereltek, ez által hangutasításokkal, vagy közvetlen az okostelefonokra letölthető applikáció segítségével könnyedén vezérelhetők.

Az Elica Connect egy rendkívül felhasználóbarát rendszer: kialakításánál fontos szempont volt, hogy egyszerűen tegye lehetővé a felhasználók számára különböző funkciók folyamatos ellenőrzését. Így például segítségével bármikor tudjuk ellenőrizni az elszívószűrők állapotát. Ez által folyamatosan figyelhetjük, hogy az optimális teljesítmény érdekében mikor kell azokat tisztítani, esetleg cserélni. Nagy előnye, hogy amennyiben szükségessé válik a szűrőcsere, közvetlen az Elica weboldalára irányít, és automatikusan a saját készülékünknek megfelelő szűrőkhöz irányít minket.

Az Elica Connect-tel könnyedén szabályozhatjuk az elszívók ki- és bekapcsolását, a világítás intenzitását vagy színhőmérsékletét, illetve az elszívóteljesítményt is.

A legnépszerűbb okoseszközökkel – például Amazon Alexa – való kapcsolata pedig lehetővé teszi a praktikus hangvezérlést is. Így főzés közben hangutasításokkal tudjuk szabályozni a páraelszívó működését, ez által maximálisan az étel elkészítésére összpontosíthatunk.

Elica Connect páraelszívók wi-fi kapcsolattal:

Hidden 2.0 – szekrénybe építhető páraelszívó

A rendkívül letisztult kialakításnak köszönhetően a termék bármilyen típusú konyhával kompatibilis. A központi, letisztult panel a Hidden 2.0 meghatározó eleme, ekörül került kialakításra az elszívó felület. Minimalista vonalainak köszönhetően teljesen eltűnik a felső szekrényben, a fordított T alakú elszívó csőnek köszönhetően pedig rengeteg hely szabadul fel az elszívó feletti szekrényben, amit így remekül használhatunk tárolásra.

Getup – pultba építhető elszívó

Az Elica Getup páraelszívó tervezésénél fontos szempont volt, hogy tökéletesen megfeleljen különböző helyigényeknek, mindeközben maximális elszívó teljesítményt tudjon nyújtani. A Getup nagy szívóereje biztosítja a főzés közben kialakult gőzök, és füst elszívását, a szűrős változatban a speciális új generációs Long Life filterek akár 3 évig is biztosítják a tökéletes szagelszívást. Kiváló helytakarékos megoldás, hiszen diszkréten eltűnik a konyhapultban, amikor éppen nincs használatban.

Superplat - fali elszívó

Nemcsak egy háztartási készülék, de igazi lakberendezési design tárgy is, mely a modern konyhák legjobb kiegészítőjeként szolgálhat! Kompakt formájának, és elegáns kivitelének köszönhetően tökéletes választás azokba a konyhákba, amik szorosan kapcsolódnak a nappalihoz/étkezőhöz.

Super Plat modell az Elica Multi-d Capture technológiáját használja, melynek köszönhetően a szívófelület már nem egy meghatározott területen koncentrálódik, hanem az elülső felület teljes területén oszlik el. Ily módon a szívóteljesítmény eléri a maximális szintet, és kiváló eredményeket tud garantálni a levegő megtisztításában mind a gőzöktől, mind a kellemetlen szagoktól.

Comfort Silence technológiának köszönhetően pedig a maximális teljesítmény mellett, a Super Plat szinte teljesen némán működik, zajszintje mindössze 38-57 dB közé esik.