Elica integrált okos páraelszívó

A ELICA speciális irányvonalába tartozó ONE, az olasz cég vezető designerének, FABRIZIO CRISÁ-nak látványos, főzőlapba integrált páraelszívója. A NIKOLA TESLA okos páraelszívó gyújteményébe tartozó ONE, a pultba építhető, páraelszívóval integrált  főzőlapok, az innovatív technológiák, és az ultramodern design egyik kimagasló képviselője.

A páraelszívó rendszer a főzőlap központi zónájában helyezkedik el. Speciális elektronikus rendszerének köszönhetően közvetlen, és folyamatos kommunikációban van a tűzhellyel. 

Ez azt jelenti,  hogy folyamatos tájékoztatást kap a főzési zónáktól, és automatikusan az ott zajló aktuális folyamatokhoz optimalizálja működését. Ennek köszönhetően minden esetben a leghatékonyabb, mind teljesítmény, mind energiafelhasználás szempontjából.

Az innovatív tűzhely / páraelszívó rendszer számos módon, hátsó- és oldalfali kivezetéses formában is szerelhető. Amennyiben a szabadba történő kivezetésre nincs lehetőség belső keringetéssel is beépíthető.

A funkciókat 10 sebességes érintőképernyős vezérlés szabályozza. Ez egyrészt a legváltozatosabb beállításokat teszi lehetővé, másrészt egy egyszerű beállítással összekapcsolhatja az ELICA (opciós) Air Quality Snap, rendszerével.

A rendszer érzékelői, egy kifinomult algoritmus segítségével folyamatosan figyelik és automatikusan javítják a levegő minőségét, csökkentik a szennyező anyagok, a szagok és túlzott gőz jelenlétét a konyha/nappali  zárt terében.

A belső keringetéses verzióban a nagy teljesítményű, új generációs kerámiaszűrők a főzőlap felső részéről, egyetlen mozdulattal elérhetők. Ezzel rendkívül egyszerűvé és könnyűvé válik a szűrők tisztítása és karbantartása.

A zsírszűrő rács és maga a zsírszűrő is minden részletre kiterjedő exkluzív designt képvisel, vagyis az Elica ONE nem csak kökéletes, de gyönyörű is.