CARACALLA FÖRDŐSZOBA STÚDIÓ

Eva Solo grillek a nyár legjobb ízeihez

Egy profi grillsütő ami ráadásul a legújabb design vonala(ka)t képviseli, korlátlan lehetőségek nyújt az ínyenceknek, kertben, teraszon és erkélyen és asztalon! egyaránt. A megfelelő nyersanyag és némi szakácstudomány segítségével akár a legjobb éttermek színvonalát megközelítő fogásokat készíthetünk a neves designer, EVA SOLO kerti grillsütőivel, amik nem csak tudásban, de formatervezésben is élen járnak.

Eva Solo Charcoal

A masszív, rozsdamentes acél CHARCOAT grill egyszerű, tiszta geometrikus formájával tökéletes grill készüléke a modern, minimalista stílusú kerteknek, teraszoknak.

Különlegessége, hogy a szintén lapos rozsdamentes fedőjének köszönhetőn, használaton kívül, dekoratív asztalként használható.

Az acélfedő alatt rejtőzik a könnyen tisztítható rozsdamentes acélrost, melyen fedő nélkül grillezhetünk, vagy a beépített hőmérővel ellátott kupola fedővel  leborítva süthetünk is.

Ha épp nem grillezünk a Charcoat -ot használhatjuk kültéri kandallóként is, hiszen ezt a funkciót is tökéletesen ellátja.

Eva_Solo_Charcoal_Grill_3_1400x

asztalként…

149473-9427224

sütőként…

eva-solo-grill6

grillként…

Eva Solo többfunkciós asztali grill

Többfunkciós asztali grill, ideális kétszemélyes sütögetéshez, vagy a nagyobb grill partik kiegészítéseként, kisebb falatkákhoz.

A látványos grilltest fekete, vagy fehér tűzálló porcelánból készült, ami egyrészt külső borítása a belső rozsdamentes acél tartálynak, másrészt amikor nem grillezéshez használjuk, akkor az asztalon önálló salátástálként, vagy a sütőben, sütőedényként is használható.

A grillsütő minden része, a külső porcelán tál,  a belső acél tál és a grill rács is mosogatógépben tisztítható.

eva-solo4
eva-solo-asztali-grill5
eva-solo-grill9