Falper small living kitchen konyhabútor

Falper Small Living Kitchens ™ konyhabútor koncepció a márka által kizárólagosan szabadalmaztatott vadonatúj konyhai program, mely forradalmasítja a nagy presztízsű, ám kis otthonok kimagasló konyhai élményét.
A színvonalas, kifinomult dizájnú fürdőszobabútorok gyártása után a Falper az otthonok egy másik fontos helyiségére, a konyhára helyezi a hangsúlyt. A Small Living Kitchens™ a studio lakások kisebb, 2,5 négyzetméteres konyháiból indul ki, melyekben a nagyobb konyhákhoz hasonlóan ugyanúgy fontos a magas minőség, a tökéletes konfiguráció, illetve az utánozhatatlan minimalista megjelenés. A Falper konyhái az exkluzivitás, a dizájn és a kompozíciós egyszerűség szinonimái.

Az Andrea Federici által tervezett konyhaszigetek, tálalószekrények és oszlopos elemek egyszerűen a rendelkezésre álló térben elhelyezhető, kész elemek, melyeket anélkül tudunk könnyedén kombinálni, hogy bonyolult, egyedi tervezésű megoldásokra lenne szükségünk.

A Falper Small Living Kitchens ™ elemei:

  • konyhaszigetek
  • tálalószekrények
  • oszlopos, moduláris elemek
  • kiegészítők

Falper Small Living Kitchens ™ konyhaszigetek

A konyhaszigetek három típusban rendelhetők, három különböző méretben, különböző részletekkel, anyagokkal és felületekkel. A sziget élei precíziós megmunkálású, 45°-os élzárással rendelkeznek, ez lehetővé teszi az anyag folytonosságát a sziget teteje és oldalai között a márvány változatoknál is. A beépített stabilizátorral ellátott soft-close fiókok a Blum Legrabox sorozat fiókbelsői, melyek teljesen kivehetők.

Az acél Small Living Kitchens ™ konyhaszigetek a különösen ellenálló rozsdamentes AISI 304 acélból készülnek. A mindössze 4mm vastag acél folytonos hegesztéssel történő megmunkálásából adódóan a szigetek teteje és oldalai közötti illesztések teljes mértékben láthatatlanok. A kiváló kidolgozottság és az innovatív technológiák által lehetőség nyílik arra, hogy az acél mosogatók összehegesztésre kerüljenek a munkafelülettel, a főzőlapok pedig besüllyesztésre kerüljenek a pultba, így tökéletesen illeszkednek az acél munkafelülethez.

Falper Small Living Kitchens ™ tálalószekrény

A minden oldalról tökéletesen kidolgozott tálalószekrény önálló bútordarabként is megállja a helyét, így nem muszáj közvetlen a konyhabútorhoz csatlakoztatni, ez az elem kerülhet az ebédlőbe is. A tizenegy különböző konfigurációban rendelhető tálaló kifinomult, elegáns tárggyá válik, hozzájárulva egy kifinomult konyha vagy dizájnos nappali hangulatához. A tálalószekrény többrétegű fából vagy MDF-ből készül, márványozott furnérral22 mm vastag és 45°-ban megmunkált, és a Falper színskálájában szereplő fa felülettel, valamint fényes és matt lakkozással kapható.

A polcos elemek két oldali LED világítást kaptak, mely gyönyörűen kiemeli a szekrények belső kidolgozottságát. A polcok és az üvegajtók matt fekete alumínium kerettel és sötétszürke üveggel készülnek. A tálalószekrények gyönyörű megjelenésük mellett természetesen kompatibilisek a szabványos méretű beépíthető konyhai készülékekkel.

Falper Small Living Kitchens ™ oszlopos elemek

A Falper’s Small Living KitchensTM lehetőséget kínál összetett konyhabútorok kialakítására is, akár már 2,5 négyzetmétertől kezdve, szigeteket és oszlopokat ötvöző kompozícióival.
Az oszlopok moduláris elemek, amelyek egymással kombinálhatók: 64 cm vagy 120 cm széles elemekből választhatunk gyönyörű fa felületekkel, de ezek az elemek akár fényes vagy matt frontokkal is kérhetők.

Kiegészítők

A konyhai kiegészítők a kollekcióval megegyező stílusjegyekkel rendelkeznek, és lehetőséget kínálnak a fiókok testreszabására a szigeteken belül, a tálalószekrényben és a magas elemekben egyaránt. Ezek a kiegészítők a konyhabútorok dizájnjához nagyban kapcsolódnak, és a praktikusságra is figyelve általuk a fiókok belseje remekül rendszerezhető.