Gaggenau eb333 - egy profi szakács otthon

A modern, egyedi konyha kialakítása elképzelhetetlen misőségi konyhagépek nélkül. A GAGGENAU  prémiumkategóriás készülékez letisztult  megjelenésükkel és kiemelkedő tudásukkal tökéletesen illeszkednek mind a kortárs konyhadesignba, mind a modern gasztrokultúrába.


Az eb 333 a gaggenau több mint 30 éve született és azóta ikonikussá vált sütőjének újragondolása.

A 90 cm-es széles sütőkemence bizonyítéka a gaggenau másságának, örökségének és hagyományos avantgárd designjának.

Ez egy túlnyomórészt manufakturális módon készített sütő, a gép által gyártott készülékek világában.

 
A Gaggenau fennállásának 333. évfordulója alkalmából átdolgozott készüléke, az EB 333 hű marad az eredetihez: mind hagyományos avantgárd dizájánban mind képességeiben.

Ahogyan Sven Baacke, a Gaggenau formatervezési vezetője mondta:

Az eb333 egy tökéletesen kiegyensúlyozott design és tudás az örökségünk és a jövőnk között.”

Meg akarták tartani a sütő időtlen és eredeti karakterét, hiszen az EB333 újragondolásakor nem csak a műszaki és esztétikai fejlesztéseken volt a hangsúly, henem ugyanilyen prioritással kellett megőrizni  a „sütő lelkét” is.

A 3 mm vastag, rozsdamentes acéllemezzel borított ajtaja 20 kg-os súlya ellenére is hihetetlen könnyedésggel nyílik és csendesen záródik.

Átlósan elhelyezett fényforrásai optimálisan és biztonságosan világítják meg a sütő óriási belső terét, míg pirolitikus rendszere a legegyszerűbb tisztántarthatóságról gondoskodik.

17 sütési funkciójával minden étel a legjobb minőségben készíthető el, raádásul olyan kiegészítőkkel kiegészülve, mint a, maghőmérséklet-mérővel, grill nyársak és pizzakövek.

Az új TFT érintőképernyő még intuitívabbá teszi az ételkészítést, ezzel még tovább inspirálva a magánszakácsok új generációját.