TGrafitszürke - legújabb neff design

A mai trendek – akárcsak a fürdőszobákba vagy a nappalikba, hálószobákba – a konyhákba is elhozták a sötét tónusokat! A fehéret és a világos színeket szép lassan felváltják a fekete, grafitszürke, antracitszürke színek, melyektől bár a legtöbben az első pillanatban tartanak kissé, a végeredményt mégis mindenki egyaránt imádja! A Neff konyhagépeit megújítva, erre az erőteljes design béli váltásra reagálva beépíthető sütői, melegentartó-fiókjai, páraelszívói és beépíthető kávéfőzői megjelenését alakította át, beépítve termékpalettájába a grafitszürke színt. Ugyanaz a tudás és lenyűgöző főzőtechnológiák jellemzik továbbra is a Neff konyhagépeit, melyek most új, modern, és az aktuális belsőépítészeti trendekhez tökéletesen illeszkedő dizájnnal egészültek ki.

Elegáns, bársonyos megjelenés

A Neff beépíthető készülékei új, különleges fogantyú és keretszínt kaptak: a bársonyos tapintású grafitszürke színt. A beépíthető készülékekben eddig megjelenő markáns, nemesacél szélek és fogantyúk a készülékek fekete üveg designja mellett erőteljes kontrasztot teremtettek, amivel megtörték a Neff konyhai gépeinek összehangját. A grafitszürke széleknek köszönhetően ma már az egymás mellé beépített Neff készülékek tökéletes, elegáns egységet alkotnak.

Ez az új, formabontó stílus kiemelkedő esztétikai élményt nyújt az egységes és egyszerű design kedvelőinek. A nemesacél elődökhöz képest a grafitszürke élek és fogantyúk kevésbé vonják magukra a figyelmet, azonban bársonyos megjelenésüknek köszönhetően kifinomult, és hívogató részletekkel gazdagítják a Neff készülékeket. A grafitszürke egy sokoldalú szín, amely remekül mélyíti, a konyhai gépek elegáns, fekete üveg részleteit.

A grafitszürke dizájn egyelőre az N90 és N70 szériák beépíthető sütői, az N90 széria fali páraelszívója, az N90 beépíthető gőzpárolója, illetve az N90 beépíthető kávéfőző esetében érhető el.