Hansgrohe aqittura m91 – az intelligens mosogató csaptelep

LoA legújabb hansgrohe innováció az Aqittura M91 tökéletes vízélményt nyújt, kompromisszumok nélkül. Napjainkban rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az ízletes ivóvíz fogyasztására, ami jelentősen javítja az életminőséget. Az Aqittura M91 integrált rendszere lehetővé teszi, hogy mindig ízletes, és a saját igényeinknek megfelelő finomított vízhez juthassunk hozzá, közvetlen a csaptelepből.

Szennyezőanyagok és mikroműanyagok csökkentése

Az Aqittura M91 csaptelepek kiváló szűrőrendszere képes a csapvízből a különböző szennyeződések és nehézfémek, valamint növényvédő és rovarirtó szerek akár 95%-át kiszűrni. A beépített aktív szenes szénszűrő a vízben megtalálható mikroműanyag részecskéket is kiszűri. A rendszer semlegesíti a szerves anyagokat is, ezáltal még biztonságosabbá és élvezetesebbé válik a vízfogyasztás. A csaptelep két kifolyóval rendelkezik, mely által a szűrt és a nem szűrt víz tökéletesen elkülönül.

Két rendszerváltozat is elérhető a hansgrohe Aqittura M91-ből, attól függően, hogy milyen igények merülnek fel a szűrt vízzel kapcsolatban: a FilterSystem vagy a SodaSystem.

Filtersystem egy egyszerűbb rendszer, ami azoknak lehet tökéletes választás, akik csupán szűrt vagy ásványi anyagokkal gazdagított vizet szeretnének, és nem igénylik a víz azonnali hűtését, illetve a buborékos vizet.

Ezzel szemben a Sodasystem segítségével valamennyi Aqittura előnyt megtapasztalhatunk. A szűrt, és ásványi anyagokkal dúsított vizet 4 és 12 fok között hűtve fogyaszthatjuk közvetlen a csaptelepből, illetve választhatunk a mentes, enyhén buborékos vagy közepesen buborékos változatok közül. A szén-dioxid adagolása közvetlenül a csaptelepen elhelyezett nyomógomb segítségével történik.

Sodabase a Sodasystem lelke

A SodaSystem rendszerrel ellátott csaptelepeket vezérelhetjük közvetlen a hansgrohe alkalmazásunkon keresztül is. A SodaSystem lelke a SodaBase, mely az Aqittura csaptelepek intelligens buborékosító és szűrőrendszere. A SodaBase egyesíti a mineralizáló szűrőt, a szénsavpatront, a kezelt víz köztes tartályát és a hűtő egységet. A SodaBase kompakt méretének köszönhetően (47,6 cm magas, 20 cm széles, 50 cm mély) akár egy 40 cm-es alsószekrényben is tökéletesen elfér.

Hogy miért is jelent előnyt, ha applikációval is vezérelhetünk egy csaptelepet? Az applikáción keresztül könnyedén nyomon követhetjük Aqittura készülékünk szűrő- és szén-dioxid szintjelzéseit, illetve azonnali értesítéseket kapunk a szoftverfrissítésekről, valamint hibaüzenetekről.

Még egy plusz: kiegyensúlyozott ásványianyag ellátás

Bizonyos ásványi anyagok az ivóvízben nélkülözhetetlenek: szervezetünknek számos funkcióhoz szüksége van rájuk, mint a rugalmas izmok, a csontképzés és az idegrendszer számára. Az európai sókőzetből származó különböző ásványi anyagok adagolását az egyedülálló MINTEC® mineralizációs technológia biztosítja, és három különböző szűrő közül választhatunk: Life, Harmony és Sport.

  • „Life” tökéletes az alacsony kalciumszint kompenzálására a kifejezetten lágy vízzel rendelkező területeken. Ezen kívül magnéziumot és káliumot adagol a vízhez, ez által ez az ásványianyag-szűrő a fogak és csontok felépítésénél fejti ki hatását, illetve támogatja az anyagcserét is.
  • „Harmony” ásványianyag-szűrő magnéziumot és káliumot kever a vízhez.
  • „Sport” egy mineralizáló szűrő, amely kiegyensúlyozza az ásványi anyagokat, amelyeket a sportolók és a fitnesz szerelmesei elveszítenek az izzadás során – beleértve a magnéziumot, káliumot és nátriumot.

Az innovatív technológiákon kívül az Aqittura M91 esztétikus és letisztult megjelenéssel bír. A konyhai csaptelep kétféle kivitelben (kerek ívelt, vagy lineáris kifolyós), kihúzható fejjel vagy anélkül, illetve 3 színben rendelhető: króm, matt fekete és rozsdamentes acél hatású.