CARACALLA FÖRDŐSZOBA STÚDIÓ

Kicsi a konyhád? Válassz egy ATIM vasalatot!

Az ATIM, a világ egyik legnagyobb, professzionális vasalat gyártója mellyel a konyhákban, nappalikban és a fürdőszobákban, a lehető legideálisabb térkihasználás, és legváltozatosabb funkció kialakítás lehetséges.

A szabadalmaztatott mechanizmusok mindegyike bútorba épített, vagyis a szem számára láthatatlan, így a funkciók bővülése mellett, a design változatlan marad.

Az ATIM kínálatában számos olyan vasalat létezik, melyekkel a konyhai munkapultokon plusz asztallapok mozgathatók.

 

Ezzel egyrészt  a hasznos munkafelület növelhető, másrészt kényelmes étkező felület hozható létre. Az azonos típusú vasalatokból többféle méret is létezik, így azok a rendelkezésre álló helyhez igazíthatók, sőt, több modell egyedi méretben is rendelhető.

A kézzel és motorikusan is mozgatható Atim vasalatok széles méretválasztékuk miatt ideális választás azokba a kisebb otthonokba és konyhákba is, ahol fontos a helykihasználás, és szinte minden centiméter számít az ideális elrendezéshez.

 

atim-vasalatok (1)
atim-vasalatok (2)
atim-vasalat-2
atim-sandwich1
atim-twice-vasalat
atimspa-zip-vasalat

Az evőeszközök ideális helye, a kenyér ami mindig kéznél van, ráadásul a morzsa sem jelent többé gondot, vagy egy gyors krémleves amit egyszerűen egy kihúzható topnál készíthetünk…

Ezek a funkciók mind természetesek a ATIM vasalataival, és a helyük kiépítésével sincs gond, hiszen a vasalatok mindegyike a szabvány konyhaszekrényekbe és konyhafiókokba építhető.

ATIM_Basket-K_cesta_high
ATIM_Functional_cassetto_high
ATIM_Cook_tagliere_high