A legújabb konyhai munkapultok

A világvezető spanyol brand, a cosentino innovatív silestone és dekton munkapultjai prémium minőségben, változatos textúrában, különböző lapméretekben illetve vastagságban készülnek.

Átlagos vastagságuk a mai trendenek megfelelő, átlag 20mm-es munkapult vastagság mellett 0.4, 0.8 és 1.2 centiméteres vékonyított változatokban is elérhetők, ami még inkább hangsúlyozza a ma leginkább trendkövezótő slim designt a konyhában.

A látvány azonban egy markáns, robusztus megjelenés irányba is eltolható, mivel ezek a munkapultok optikai vastagítással 50 és 100 mm-es vastagságban is gyárthatók.

nem csak pultként

A SILESTONE ÉS DEKTON mindössze 0.4,  0.8 cm és 1.2 centiméteres változatai hátpanelként is alkalmazhatók, így a munkapulttal megegyező, harmonikus nagyvonalú hatás érhetünk el az enteriőrben.

A munkapultok, hátfalak és bútorfrontok kialakításra is alkalmas Silestone és Dekton, hideg és meleg árnyalatokban, matt  illetve fényes felületekkel érhető el. Textúráiban a legértékesebb márvány, gránit, valamint a kortárs építészeti által kedvelt fém, beton, és műgyanta textúrákat eleveníti meg, amivel szerteágazó, széles palettát kínál a vásárlók, a lakberendezők és belsőépítészek számára.