A LIEBHERR háztartási hűtőszekrények a legkülönfélébb lehetőségeket kínálják, az egyterű hűtőktől kezdődően a kombinált változatokon át a side by side, a kihúzható fiókos fagyaszós és a speciális, borhűtő változatokig.

A modern külső megjelenésük minden esetben innovatív, környezetbarát technológiákkal, a legmagasabb műszaki tartalommal, kiemelkedő praktikummal és kényelmes használhatósággal párosul.

Hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket?

Sokan – amikor hűtő vásárláson gondolkodnak – talán nem is gondolnak arra, hogy a az új készülék hogyan szolgálja majd étkezési szokásaikat. Vannak akik húst, hússal esznek, és vannak akik sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak…

Nos, a LIEBHERR  BioFresh hűtőszekrényei mindkét tábor számára, tágas és változatos tárolóhelyet biztosítanak

A spaciális BioFresh fiókokban  az élelmiszerek átláthatóan és rendezetten, hosszú ideig tárolhatók, a minőség romlása nélkül. A nagyméretű, tágas és az élelmiszerek súlyától adott esetben nehéz fiókok mozgatását egyedülálló módon, teleszkópos sínek segítik. Mivel a fiókok átlátszók, és  teljes egészükben biztonságosan kihúzhatók a tartalmuk azonnal átlátható és könnyedén hozzáférhető.

BioFresh hűtőszekrények innovatív polcrendszere számos olyan tárolási megoldást kínál, ahol bőségesen jut hely az olyan élelmiszerek számára, melyek nem igényelnek speciális páratartalom szabályozást. Ehhez a polcokon kívül olyan egyedi elemek is segítséget nyújtanak, mint a különféle palacktartók, vagy a VarioBox rekeszek.

 

Liebherr szabadon álló, és beépíthető side-by-side hűtőszekrényei a nagycsaládok illetve nagy mennyiségű élelmiszerek tárolására ideális választás. Hatalmas tároló kapacitásuk mellett tucatnyi innovatív, okos funkcióval könnyítik meg a mindennapokat.

LCD kijelző, grafikus hőfok-kijelző, látványos MagicEye vezérlőrendszer – a beprogramozott hőmérséklet szinten tartásáért.

A hűtőszekrény ajtajába épített SoftSystem rendszer is kifejezettel finom, rázkódás mentes zárást biztosít, mely a beépített készülékek esetén az ajtó kb. 30° nyitási szögétől  már automatikus záródást nyújt.

SoftTelescopic rendszer, egy „önvisszahúzó” rendszer, a BioFresh tárolórekeszek mozgatását teszik kényelmessé, melyek 90 fokos ajtónyitási szögnél is teljes egészében kihúzhatók.

VarioSafe fiókok a kisebb élelmiszerektubusok, üvegek tárolásához nyújt ideális lehetőségetmelyek a hűtőszekrény világító oszlopain különböző magasságokban helyezhetők el.

Liebherr borszekrények tökéletes  tárolóhelyei a kedvenc és féltett boroknak.

A borhűtőkben a hőmérséklet, a páratartalom és a fény mind a lehető legideálisabb módon szabályzottak. A legtökéletesebb eredmény érdekében a borszekrények belső páratartalma kellően magas, az UV sugárzástól sötétített üvegajtó, a rázkódástól innovatív technológiák óvják a palackokat.

Tervezéskor a LIEBHERR ügyelt arra is hogy a hőmérséklet aszerint is szabályozható legyen, hogy a bort hosszútávú tárolásra szánjuk, vagy hamarosan szeretnénk felbontani a kiválasztott palackot.

Az osztott hőmérsékletű borszekrények két, vagy három, egyedileg szabályozható borrekeszüknek köszönhetően egy szekrényen belül tárolhatjuk a különböző hőmérséklet igénylő borokat – vörös, fehér, rose – úgy, hogy az egyes rekeszek hőmérsékletét egymástól függetlenül, a borok fajtájához igazodva, egyedi módon szabályozhatjuk.