Mi mindent tudnak a Bosch legújabb konyhagépei?

A Bosch legújabb termékcsaládja a Serie 8, a kimagasló minőség, a sokoldalú tudás és a ragyogó design legtökéletesebb ötvözete. A konyhakészülékek új generációját képviselő sorozat, számos kényelmi-, és okos funkcióval segíti a sütést és a főzést, a legjobb és legfinomabb végeredmény érdekében.

Az egyszerűen kezelhető készülék számos automatikus funkciója nem csak a kezdő, de a gyakorlott háziasszonyok számára is élvezetessé teszi a mindennapi főzés rutinját.

Bosch Seria 8

Innovatív design és perfekt funkcionalitás

Már a kezelőszerv is izgalmas…  Csupán egyetlen vezérlőgyűrő, melyet egy ujjal könnyedén pörgetve tudunk állítani, és intuitív módon navigálhatunk a készülék menüpontjai közt.

Emellett segítségével mindvégig ellenőrzés alatt tarthatjuk a sütés teljes folyamatát, így örökre elfelejthetjük mind a félkész, mind a túlsütött, kiszárított ételek problematikáját, legyen szó húsokról, vagy süteményekről egyaránt.  így az telek szinte maguktól készülnek el, ráadásul tökéletesre.

A különféle érzékelők által vezérelt funkcióknak köszönhetően az ételek szinte maguktól készülnek el, ráadásul tökéletesre. Ahogy készül az étel, a sütő úgy módosítja automatikusan a beállításokat, mindig igazodva a pillanatnyi, adott helyzethez.

A Serie 8 kollekcióban természetes a gőzpároló is megtalálható, hiszen az egészséges étkezés ma már elképzelhetetlen e nélkül a kíméletes párolási mód nélkül.  Az így készült ételek amellett, hogy megőrzik vitamin és ásványi anyag tartalmukat, ízük is természetes marad a hagyományos vízben párolt zöldségekével és húsokéval szemben. zaftosak lesznek. Az gőzpárolóban lényegesen kevesebb sót kell használni, zsírt, vagy olajat pedig szinte egyáltalán nem szükséges.

A munka mellett sokszor az id jelenti a legnagyobb kihívást, de a BOSCH új készülékei ebben is hathatós segítséget nyújtanak.  Félkész vagy fagyasztott étel, netán bébiétel, egyik sem jelent problémát. Nagyon rövid idő alatt, minimális ráfordítással, bármelyik könnyedén elkészíthető.

És ha már elkészült az étel, tálalásig a melegen tartó fiók gondoskodik róla, hogy mire megterítünk, ne hűljön el az étel.

A profi konyhagépek sorából, így a SERIA 8-ból sem hiányozhat a beépíthető kávéfőző, hiszen kávé nélkül, az élet sem indulhat el reggel…

Egyetlen gombnyomás félálomban és már gőzölög is az eszpresso, a tejeskávé, vagy a kapucsínó – barista technológiával, illatos lágy habbal , ki hogyan szereti.

A készülékek a klasszikus rozsdamentes acél mellett az un. Arctic White és Volcano Black színekben is kaphatók. A szögletes formavilág, és a letisztult megjelenés puritán látványa  a SERIA 8 családot a minimalista design legszebbjei, míg az ezerarcú tudás a konyhakészülékek legjobbjai közé emeli.