Neff - extrák a konyhában

Különleges fiókok, melyek élvezetessé és tökéletessé teszik a főzést, a tálalást és étkezést. A NEFF kiegészítő fiókjai, a  sous-vide és melegentartó fiókok, a legjobb segítőtársak a konyhában.

Neff sous-vide fiók

Az egészséges étkezés és a kulináris élmények egyik legújabb állomása a szuvidálás.  Ennek során a légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezzünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva lassan készítjük el.

A NEFF profi készüléke rendkívüli módon lerövidíti akár a teljes heti menű sor előkészítését is: legyen szó húsokról, zöldségekről, vagy gyümölcsökről egyaránt.

Az alapanyagokat egyszerűen, ízlés szerint ízesítjük, fűszerezzük, pácoljuk, majd behelyezzük a speciális ételtasakokba amiből azután a vákuumozó fiók az oxigént kiszippantva, légmentesen lezár.  A vákuumozás erőssége az alapanyag fajtájától függőn állítható, hisz nem mindegy, hogy egy tömör szerkezetű húst, vagy épp egy törékeny gyümölcsöt csomagolunk. Az így előkészített ételek ezután mehetnek a hűtőbe/ fagyasztóba, de akár egyenesen pl. a gőzpárolóba is.

A vákuumozó fiók egy 14 centiméteres szabvány nyílásba illeszkedik, melynek mérete egyébként megegyezik a NEFF másik kedvelt kiegészítője, a melegen tartó fiók szabvány nyílás méretével.

A finom érintésre nyíló, Push & Pull fiókok azonban nem csak az étel előkészítése során, használhatók, hanem az elkészült ételek vákuumozására is tökéletesen alkalmasak. A külső vákuumozás – tökéletes megoldás, ha nagyobb üvegeket vagy műanyag edényeket szeretnénk vákuumozni.

Neff melegentartó fiók

Hát ez bizony nem úri-muri… Nincs attól bosszantóbb, amikor a forró leves, hideg tányérba szedve, langyosan kerül tálalásra. Vagy a frissen főzött kávé hűl le, mire mondjuk kisétálunk vele a teraszra.

Ezekre a apróságnak tűnő, de valójában igen csak  zavaró tényekre nyújtanak megoldás, a NEFF melegentartó fiókjai.

A NEFF melegen tartó fiókjai kétféle szabvány magasságban készülnek, melyek tökéletesen beépíthetők a márka sütő és gőzpároló készülékei alá.

A nagyobb 29 cm mélységű fiók 25 kg-ig terhelhető, és akár 40 db 26 cm átmérű tányér egyidejű melegentartására alkalmas, míg az alacsonyabb 14 cm mélységű fiókban 12 db 26 cm átmérőjű tányért helyezhetünk el egyszerre. Ezek a fiókok a melegentartás mellett további innovatív funkcióval is rendelkezinek:

  • 5 tésztakelesztés
  • étel kiolvasztása
  • ital és étel melegen tartás
  • kímélő főzés