Az olasz Galassia Ceramica már több mint 30 éve kínál kiemelkedő minőségű kerámia mosogatókat a konyhába. A változatos méretű és megjelenésű mosogatók érdekessége, hogy több típus is kapható a megszokott fehértől eltérően, fekete színekben is.

A különféle hangulatú mosogatók tökéletesen alkalmazkodnak a konyhák változatos stílusvilágához – nem csak megjelenésükben, de beépítési módjukban is.

A legjobb minőségű porcelánból készült mosogatómedencéknek léteznek pultra ültethető, félig süllyesztett és pult alatti változataik is.

A Ceramica Galassia ráadásul a legtöbb mosogatómedence gyártóhoz képest, feltűnően széles kínálattal rendelkezik az un. farmhouse mosogatókból, melyeket egy és kétmedencés változatokban gyárt. Ezek a mosogatók a rusztikus vidéki angol, a mediterrán, valamint a loft stílusú konyhák jellegzetes mosogató típusai.

A mosogatómedencék felületét speciális, kiváló minőségű, innovatív Higherglaze zománc fedi, melyet közvetlenül az égetés előtt hordanak fel a felületre. Ezáltal azok tökéletesen simává válnak, taszítják a szennyeződéseket és megakadályozzák a vízkő lerakódását, tartósan fényes, ragyogó felületet és kellemes sima tapintást garantálnak.

Ez a bevonat mindezek mellett védi a felületet a sérülésektől a kopástól és a  karcolódásoktól, és hosszú évekre makulátlan megjelenést biztosít.
Tisztításuk könnyű és egyszerű, és mivel ez kevesebb víz és tisztítószer használatot eredményez így a Galassia Cermia mosogatók környezetre gyakorolt károsító hatása is alacsony marad.