Professzionális liebherr borhűtők

Liebherr Vinidor és Grandcru beépíthető borhűtők tökéletes tárolási feltételeket biztosítanak kedvenc borainknak. A bor hőmérséklete ugyanis nagyban meghatározza annak ízét, és ez által befolyásolja az ital élvezetét. A Liebherr borszekrényekben a belső páratartalom magas, az innovatív technológiák pedig védelmet nyújtanak az UV fény és a rezgések ellen. Amennyiben a professzionális Liebherr borhűtők mellett tennénk le voksunkat, két típus közül választhatunk: a Vinidor borhűtők, vagy a Grandcru borklímaszekrények közül.

A Liebherr borhűtők felszereltsége

Érintőgombos vezérlés

A különböző hőmérsékleti zónák könnyen ellenőrizhetők a LED-kijelző segítségével, hiszen egy digitális hőmérsékletkijelző informál minket a beállított értékekről. A beállításokat az egyszerűen és kényelmesen kezelhető Touch érintőgombbal változtathatjuk meg.

Tipopen nyitási technológia

A fogantyú nélküli konyhabútorokhoz tökéletesen illeszkednek a Liebherr TipOpen technológiával ellátott borhűtői. Az üvegajtó finom megérintésekor 5 cm-re nyílik ki az ajtó, ha azonban 3 másodperc elteltével nem nyitják tovább az ajtót, az magától finoman becsukódik.

Csíptethető cimkézőrendszer

A natúr fa polcokra rugalmasan rácsíptethető címkézők gyors áttekintést biztosítanak. A címkéknek köszönhetően a borhűtőben tárolt borkínálat rendkívül egyszerűen áttekinthető a palackok elmozdítása nélkül. A címkékkel a nagyobb borkészletek is könnyedén átláthatók.

Softsystem ajtópánt

A SoftSystem ajtópánt egyenletes és zajmentes záródást biztosít és csillapítja az ajtó becsapódásának erejét. A 30-nál kisebb szögben nyitva hagyott ajtó a SoftSystem pántnak köszönhetően automatikusan bezárul, így biztosan nem felejthetjük véletlenül nyitva a borhűtőnk ajtaját.

Freshair aktívszén színszűrő

A kellemetlen szagok kiszűréséről, valamint a belső levegő tisztításáról a beépített FreshAir aktívszén-szűrő gondoskodik. A szűrő cseréje pofonegyszerű, egy könnyed mozdulattal elvégezhető.

Teleszkópos polcok

Hála a stabil teleszkópsíneken kihúzható fapolcoknak, a borhűtőben tárolt üvegek jól áttekinthetők. A polcok natúr fából, kézzel készítettek, melyek tökéletesen alkalmasak borosüvegek tárolására.

Integrált led világítás

Valamennyi Liebherr borhűtő beépített LED-világítással rendelkezik, melyek ajtónyitáskor fokozatosan erősödve kapcsolnak be. A mennyezetbe épített LED-lámpákkal valamennyi zóna külön-külön világítható meg.

Praktikus bemutatópolc

A praktikus bemutatópolc egyaránt használható a legjobb minőségű, vagy a már felbontott borospalackok tárolására.

Liebherr vinidor borhűtők

A Vinidor termékcsalád rendkívüli rugalmasságot kínál, és egyetlen készülékben egyesíti a bortároló szekrények és a több hőmérsékletű borhűtők előnyeit. A sorozat készülékei két vagy három hőmérsékleti zónával rendelkeznek, amelyek egymástól függetlenül állíthatók be a kívánt hőmérsékletre +5°C és +20°C között. Így példáu egy három hőmérsékleti zónával rendelkező készülék egyszerre képes a vörösbort, a fehérbort és a pezsgőt az optimális tálalási hőmérsékleten tárolni. A Vinidor készülékek tökéletes klímát biztosítanak a bor hosszú távú tárolására is. A hőmérsékleti zónák változó mérete, valamint az állítható hőmérséklet-szabályzók lehetővé teszik, hogy ezek a készülékek szinte bármilyen borgyűjteményhez alkalmassá váljanak.

Grandcsu borszekrények

A GrandCru borklímaszekrények a borospincéhez hasonló feltételeket kínálnak. Ezért ideális választás a palackok hosszú távú valamint akár nagyobb borkészletek tárolására is, a tökéletes hőmérséklet biztosításával. A hőmérséklet +5 °C és +20 °C között szükség szerint állítható, és egyenletes, valamint állandó értéken tartható a készülék teljes belsejében.