Silestone hybriq+ munkapultok

Silestone by Cosentino szemléletét a kezdetektől fogva a fenntarthatóság és a környezetvédelmi felelősségvállalás jellemezte. Legújabb fejlesztése is ennek a jövőbe mutató felfogásnak a gyümölcseként jelent meg. A Cosentino csoport által szabadalmaztatott Hybriq+ technológia ötvözi a legmodernebb eljárásokat, technikákat és anyagokat, miközben megőrzi a Silestone összes előnyét és tulajdonságát. Bemutatjuk az új, környezettudatos Silestone Hybriq+ munkapultokat.

Mitől mások a Silestone Hybri Q+ munkapultok?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A Hybriq+ javítja a Silestone legjobb tulajdonságait, a termékekkel dolgozók munkakörnyezetét, miközben csökkenti a gyártási folyamatok közben a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Az új Hybriq+ anyagok gyártásához felhasznált villamos energia 100%-a megújuló forrásból származik, a gyártás során felhasznált víz 98%-át pedig újrahasznosítják. A Silestone Hybriq+ munkalapultok összetevői a prémium ásványok, a kvarc és újrahasznosított üveg. Ezzel az új, ellenálló keverékkel a Silestone egy innovatív és fenntarthatóbb anyagot hozott létre.

Bár a pultok összetétele megváltozott a Hybriq+-ban, a Silestone továbbra is garantálja a Cosentino csoporttól megszokott minőséget. Ezen kívül valamennyi Hybriq+ konyhapult a már jól ismert 25 éves Cosentino garanciával rendelkezik.

Silestone Hybri Q+ szériák

A Hybriq+ technológiával gyártott munkapultok között, különböző stílusú szériában kaptak helyet.

Loft

A Loft széria színeit a beton ihlette, mely anyag minden nagyvárosban megtalálható. Bizonyos városok utcái, épületei különleges ipari szépséggel rendelkeznek, a Loft színei pedig ezt a városi hangulatot ragadják meg. A kollekció színei 5 nagyváros 5 híres városrészéről kapták nevüket: Camden, Poblenou, Seaport, Nolita, and Corktown. A Loft egy különleges utazásra invitál minket, miközben életre kelti öt ikonikus városrész dizájnját, karakterét és esszenciáját.

Ethereal

Az Ethereal kollekció új dimenzióba emeli a márványhatású munkapultok koncepcióját. Természetes és egyedi színskálájával az Ethereal a Cosentino népszerű Eternal kollekciójának evolúciója. Ez a széria remek választás azoknak, akik nem szeretik a feltűnő, erős márványerezeteket, és inkább lágyabb, megjelenésre vágynak.

Sunlit days

A Sunlit Days egy öt színből álló kollekció, melyet a Földközi-tenger és az azt körülvevő területek jellemző színei ihlettek. A Sunlit Days egy utazás a fényeken és színeken keresztül. A színeket a mediterrán tónusok, az emberi értékek, és az egyszerű, de mély életforma inspirálta.