Silestone Urban Crush - az indusztriális stílus kedvelőinek tervezve

A Silestone by Cosentino új Urban Crush névre hallgató munkapult szériáját az urban stílus és a nagyvárosok különböző textúrái ihlettek. Az olyan anyagok, mint a beton, mészkő, bronz és kőris képezik az alapját a négy új szín megalkotásának a szürke különböző árnyalataiban.

A Silestone by Cosentino legújabb kollekciója az Urban Crush a legtöbb új szériához hasonlóan a Cosentino által szabadalmaztatott Hybriq+ technológiával készül. A Hybriq+ gyártási folyamatain belül 100%-ban megújuló villamosenergiát alkalmaznak, illetve 99%-ban újrahasznosított vizet használnak fel. Így a Hybriq+ technológiával gyártott munkapultok manapság már az egyik legfenntarthatóbb anyagnak számítanak a konyhapultok világában. Az anyag összetételét tekintve minimum 20%-ban újrahasznosított anyagokat, valamint kevesebb mint 40% kristályos szilícium dioxid anyagot tartalmaz.

Silestone Urban Crush munkapultok

A modern város esztétikája által ihletett Urban Crush egy új színpalettát mutat be, amely látszólag semleges, de tiszta és felismerhető mészkőre és homokkőre emlékeztető részletekkel rendelkezik. Alkalmas semleges hátterek létrehozására többfunkciós és eklektikus terek számára, amelyek tükrözik a modern élet különböző stílusait.

Az Urban Crush sorozat négy színből áll – Lime Delight, Concrete Pulse, Brass Relish és Cinder Craze –, melyeket a város színei és textúrái ihlettek.

Lime Delight

A Lime Delight texturált bézs tónusokkal rendelkezik, ami sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít a nyugodt, letisztult terektől, egészen a merész enteriőrök kialakításáig. Meleg tónusvilága a marbellai mészkő ragyogását idézi. Ez a sokoldalú árnyalat kiválóan működik az élénk színekkel, például a sárgával és a zölddel, friss és fiatalos megjelenést létrehozva. Amennyiben kifejezetten meleg, otthonos enteriőrt szeretnénk létrehozni, a melegség érzetét hangsúlyozhatjuk a világos fa, például a fenyő vagy a bambusz használatával.

Concrete Pulse

A Concrete Pulse egy természetes, nyers szürke munkapult, mely tökéletesen kombinálható élénkebb, játékos színekkel, így kialakítva egy izgalmas és kontrasztos hatást a konyhában. Ez a cement ihlette árnyalat a legalkalmasabb a skandináv stílus kedvelőinek, hiszen remekül passzol a világos és sötét fához is.

Brass Relish

A Brass Relish rézbarna, egyedi szemcsés mintázattal rendelkezik, ami kiválóan illeszthető a modern vintage stílus valamennyi dizájnjegyéhez. A finom szemcsés homokkövet megtestesítő pult tökéletes alapszín lehet a réz, fekete kiegészítőkhöz, a sötét fa bútorokhoz, vagy sötét tapétákhoz és falburkolatokhoz, bőr felületekhez. A merészebbek a Brass Relish pultot például sötétkék konyhabútorral is párosíthatják, egy élénk, modern, városi megjelenés érdekében.

Cinder Craze

A Cinder Craze a fekete homokkő modern újraértelmezése. Már-már fekete, szemcsés megjelenése kiváló alapja lehet az ipari ihletésű enteriőröknek. Ez a markáns szín tökéletesen illeszkedik a természetes anyagokhoz és textúrákhoz, miközben szép kontrasztot hoz létre olyan élénk színekkel, mint a narancs és a kék. Az erőteljes ipari ihletésű sötétszürke Cinder Craze egyéniséget és stílust kölcsönöz a világos és nyitott, növényekben gazdag fényes tereknek.