Smeg rusztikus konyhagépek

L

Klasszikus, illetve vidéki konyhákba illő rusztikus konyhabútorokba illő konyhagépeket, tűzhelyeket, sütőket és hűtőket, nem sok gyártó kínálatában találni. A smeg a világ legnevesebb tervezőival együttműködve folyamatosan fejleszti termékeit, köztük beépíthető és szabadon álló konyhagépeit, és hűtőszekrényeit a klasszikus és rusztikus stílusjegyek mentén.

Ez az ódon megjelenés és a legmodernebb technológiák ötvöződnek a cortina és colonial készülékeikben, melyeket kifejezetten ezekbe a konyhabútorokba terveztek.

A kollekcióban a rusztikus megjelenésű szabadon álló és beépíthető készülékek:  sütők, gáz, és kerámialapos főzőlapok, mikrok, gőzpárolók egy és kétajtós hűtők találhatók.

A króm/réz anyagok használata, az íves sütőablakok, a míves gombok, fogantyúk, az ódon hatású időzítők, mind ennek a hangulatnak a megteremtőI.

Készülékeinek stílusban tartása kiemelten fontos tényező a SMEG számára. Ezért a tervezéskor olyan apró részletekre is ügyeltek, mint a kerámia gombok finoman alakított rozettái, vagy a szépen csillogó svarovszki kristályos dekoráció. Sőt, még arra is ügyeltek, hogy a kerámia lapok felületén az edények helyét jelző körök, a készülék fém részeivel egyező, klasszikus arany színben jelenjenek meg.

A SMEG Cortina és koloniál kollekciók a legmodernebb technológiákat felvonultató, prémium kategóriás minőségű, minden részletében tökéletes, rusztikus megjelenésű konyhagépek.

A bézs, antracit, mély bordó, óarany és réz színű konyhagépek frontjaikkal, ódon porcelángombjaikkal és fogantyúikkal tökéletesen harmonizálnak a vidéki, és klasszikus konyhák kedvelőinek összes elképzeléséhez.