Kényelmes Blanco mosogatómedencék

Kis konyhában, kis helyen, kis mosogatóban, hogyan oldjuk meg kényelmesen a konyhai teendőket? Előkészítés, tisztítás, darabolás, szűrés, sőt még a tálalás lehetősége is egyetlen termékre koncentrálódik, ami ezzel ki is terjesztette a hagyományos mosogató medence fogalmát.  A BLANCO mosogatómedencéinek hatalmas választéka, és a hozzájuk tartozó széles kiegészítő kínálat maximálisan kielégíti ezeket az igényeket.

Kedvünkre válogathatunk a különféle anyagú vágódeszkák, rácsok, gyümölcsmosók, szűrők és rácsos kosarak közt, melyekkel komfortosabbá tehetjük a munkát.

Mivel így a teljes tevékenység a mosogatómedence köré, alig nagyjából fél négyzetméterre koncentrálódik, nincs vízben úszó munkapult, összecsöpögtetett padló…

Léteznek olyan rácsok, melyek kettős funkciót látnak el. A mosogatóban csöpögtetőként, míg az asztalra helyezve elegáns alátétként szolgálhatnak a forró edények számára.

A nagyobb mosogatómedencékre két oldalról rácsúsztatható üveg fedlapok amellett, hogy nagyméretű konyhai vágólapokként működnek,  esztétikai funkciót is betöltenek. A mosogató felszínét egy síkba hozzák a munkapulttal, így a medence használaton kívül, láthatatlan marad..

Az enteriőrök – és köztük a konyhák –  egyre színesedő trendje, a mosogatók világát sem kerülte el. Nemcsak a medencék, hanem a csaptelepek és a kiegészítők is látványos színeket öltöttek. Ennek szellemében rugalmas anyagú napsárga, élénk narancs, és lime zöld színű vágódeszkák és tárolóboxok bővítik a BLANCO innovatív kínálatát.

Ezek a színes kiegészítők precízen és csúszásmentesen illeszkednek a mosogatómedencéhez, 100 Celsius fokig hőállók és mosogatógépben is tisztíthatók.