CARACALLA FÖRDŐSZOBA STÚDIÓ

Természetes kő pult, ami nem igényel védelmet

A természetes márvány és gránit konyhai munkapultok a természetes kövek tulajdonságaiból kifolyólag sokkal kényesebbek és “sérülékenyebbek” a laminált, vagy kompozit társaiktól.  Elég egy pohár vörösbor,  vagy egy csésze kávé ami kiömlik, és máris folt keletkezhet a gyönyörű és értékes pulton.
DE!
A Cosentino Grout különösen szép, prémiumkategóriás gránit kollekciója  gyárilag olyan  innovatív foltálló védelemmel van ellátva, ami a SENSA családokat egyedülállóvá teszi a világon.

 

 

Ezek a kimagasló minőségű termékek a Brazíliában és Indiában bányászott legszebb kövekből készülnek, melyeket a természet valaha megalkotott. Minden egyes követ, melyből a munkapultok – és a burkolatok – készülnek, a legmagasabb esztétikai követelmények szerint válogatnak, hogy azok valóban a legelegánsabb és legegyedibb felületeket eredményezzék.

 

 

Minden egyes Sensa lap különbözik egymástól, hiszen minden követ a természet alakított, így a kivételesen gyönyörű  tömbökből sosem lesz két egyforma felület, két egyforma mintázat.

A Sensa by Cosentino® kiváló minőségű természetes köveiből készül pultok és burkolatok nem igényelnek különleges karbantartást, mivel egy olyan forradalmian új védőkezeléssel rendelkeznek.

 

A felületére kiömlő bármilyen folyadék, mint a higany, gömbökké áll össze, ami egy mozdulattal könnyedén letörölhető, anélkül, hogy abból a pult belsejébe bármi is beszivároghatna.

Erre a gyári védőkezelésre a Cosentino 15 éves garanciát vállal, amely lehetővé teszi, hogy pultok és burkolatok hosszú időn át megőrizzék eredeti, makulátlan szépségüket.

A SENSA valódi márványburkolatok más természetes kövekkel ellentétben, könnyen egyszerűen tisztíthatók és semmilyen egyéb otthoni felületvédelmet nem igényelnek.