Ma a konyhabútor trend egyik legkedveltebb felületei azok a magasfényű, csillogó felületek, melyeket a bútor gyártók  bármilyen színben képesek előállítani. Ezek a magasfényű bútorfrontok mindig is a luxus csillogását sugallták, amiket napjaink új divatirányzataként az extra matt felületek követnek.

Egy dolog azonban mindkét esetben érvényes – ezek a felületek csak akkor maradnak szépek és vonzóak, ha tükröződő, vagy selymesen matt felületüket nem csúfítják sötét ujjlenyomat foltok.

PRIMEBOARD

Az új generációs, innovatív PRIMEBOARD felületek új dimenzióba emelik a bútorlapokat, ezáltal vizuálisan és higiéniai szempontokból is teret engednek a legszebb, és folyton makulátlan megjelenésű bútorok kialakításának, nappali-, hálószobai-, konyhai-, fürdőszobai-, vagy közületi, szállodai-, irodai terekben  egyaránt.

A PRIMEBOARD felületek mindig ragyogók maradnak, sem szín intenzitásuk, sem ragyogásuk nem csökken az idők során, miközben a mindennapi használat sem hagy látható és bosszantó nyomokat  a felületükön.

A bútorlapnak ez az értékes tulajdonsága egy több rétegű speciális lakkozásnak, valamint egy UV- keményedő acryl lakkrétegnek köszönhető.