CARACALLA FÖRDŐSZOBA STÚDIÓ

Válassz GESSI konyhai csaptelepet

Az olasz Gessi úgy véli, hogy a modern konyhának az esztétikai  és funkcionális  élményen keresztül, minden részletében tulajdonosának személyiségét is tükröznie kell.

A design, az innováció és a kreativitás koncepcióját az otthon egyik legfontosabb részében a konyhában is újragondolták, azzal a nem titkolt céllal, hogy olyan konyhatereket alkossanak, ahol minden egyes berendezési tárgy, köztük a konyhai csaptelepek is, szoros szimbiózisban élnek egymással.

A mosogató csaptelep külleme, sok mindent elárul a konyha tulajdonosairól, stílusukról, főzési szokásaikról.  A legújabb konyhatrendek hatással vannak és befolyásolják a csaptelep designt és az innovációkat.

gessi-konyhai-csaptelep2

Az, hogy stílustól függően más és más csaptelepet választunk a: modern / minimál / klasszikus/ mediterrán  vagy indusztriális konyhákba, az csupán egy tényező  a döntést  befolyásoló szempontok közül.

Gessi – Just

Gessi – Mesh

Gessi – 316

Azonban a legnagyobb gyártók, köztük a GESSI is, számos további szempontot is figyelembe vesz csaptelepeinek tervezésekor és gyártásakor.

A minőség és élettartam szempontjából első helyen szerepel a legmagasabb minőségű alapanyag választás. Ha küllemére két hasonló, vagy akár szinte megszólalásig azonos megjelenésű csaptelepet veszünk kézbe, a különbség azonnal érezhető, mégpedig a csaptelep súlyában…

Egy minőségi csaptelep mindig nehéz, szemben az “egyszerű, olcsó” társaival, melyek egész más milyenségű ás minőségű alapanyagokból készülnek..

Emellett a vezető brandek esetében kiemelkedő tervezési szempont az ergonómia, ami minden esetben a legkényelmesebb “kézreálló” csaptelep használatot teszi lehetővé, jobb és balkezességtől függetlenül.

Gessi – Minimo

Gessi – Ispa

Gessi – Officine

Gessi – Incline

gessi-logic-konyhai-csaptelep

Gessi – Logic 

gessi4

Gessi – Logic 2

A GESSI csaptelepei megoldást kínálnak azokra az egyedi, speciális helyzetekre is, amikor a mosogató, és a csaptelep az ablak előtt, vagy konyhaszigetbe rejtve, munkafelülettel fedve kerül tervezésre.