Változatos laminált munkalapok

A német Lechner, Európa vezető konyhai munkalap gyártója, Munkalapjainak széles palettája a hagyományos laminált lapoktól, a tömörfa, kerámia, ásványi anyag és kvarc munkapultokon át, egész az üveg munkapult széles palettájáig terjed.

A LAMINÁLT MUNKALAP a legismertebb, és talán leggyakoribb munkafelület a konyhában. Különböző vastagsága munkalapként és hátlapként való alkalmazását egyaránt lehetővé teszi. A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően sokoldalú egyedi felületek, és a természetes anyagok leghitelesebb másolatai alakíthatók ki velük a konyhában.

A munkalapok minden esetben speciális felületvédelmet kapnak, így ellenállnak a konyhai használat során keletkező sérüléseknek ( karcolás, ütés)  és egy pillanat alatt könnyedén tisztává varázslohatók.

A laminált munkalapok a vízszerelvény furatoknál és a mosogató területén speciális vízálló gyantával vannak ellátva. Ez megakadályozza a víz károsító hatását, a felpúposodást, és munkalapot erős igénybevétel mellett is tartóssá teszi.

A LECHNER konyhai munkalapjai a legkülönfélébb stílusok mindegyikében  tökéletes vizuális élményt nyújtanak. Hihetetlen változatos megjelenési formákban egyesítik a német precizitást, a tartósságot és a vonzó megjelenést.

Többrétegű és nem egy esetben speciális anyagszerkezetük révén minden esetben garantálják a legkiválóbb felületi minőséget.

Az ABS élzárások tökéletesen harmonizálnak az alaplapok struktúráival, így sem látványában, sem tapintásában semmilyen különbséget nem mutatnak az alaplapokhoz képest.

A LECHNER rendkívül széles palettájában a változatos színektől indulóan a klasszikus fa- és elegáns kőhatásokon át, a legdivatosabb ipari struktúrákig minden design megtalálható.