Villeroy & Boch kerámia mosogatótálcák

A jó design ugyanúgy a konyhák szerves része, mint a finom étel. A Villeroy & Boch a különböző belsőépítészeti trendeket figyelembe véve olyan jellegzetes kerámia mosogatómedencéket hozott létre, melyek szebbé és felhasználóbarátabbá teszik a konyhákat. A Villeroy & Boch arra összpontosít, hogy a mindennapi konyhai életet a lehető legegyszerűbbé, és biztonságosabbá tegye.

Ezt szem előtt tartva, folyamatosan olyan termékeket fejlesztenek, amelyek a higiénia, a funkcionalitás és a tartósság tekintetében egyedülállók. Mosogatómedencéik a kortárs dizájn és a legmodernebb technológiák segítségével a végfelhasználók legkülönbözőbb igényeit képesek maximálisan kielégíteni.

A kerámia mosogatómedencék előnyei

Hőálló 

A forró edények, fazekak, serpenyők nem hagynak nyomot a kerámia mosogatókon.

Foltlmentes

A különböző ételek és italok nem hagynak maradandó nyomot a kerámia mosogatók felületén.

Karcálló

A kiváló minőségű felület olyan robusztus, hogy még a különböző kések sem tudnak rajta nyomot hagyni.

Fényálló minden színben

A kerámia színei hosszútávú napsugárzás után is ugyanolyan élénkek maradnak, mint az első napon.

Saválló

A kerámia felületek könnyen ellenállnak a savas élelmiszerekkel vagy háztartási tisztítószerekkel való gyakori érintkezésnek is.

Ütésálló

A kerámia nagy anyagstabilitással rendelkezik, ennek köszönhetően a Villeroy & Boch mosogatómedencéi ütésállók, még akkor is, ha nehéz edényeket vagy serpenyőket helyezünk rájuk.

Higiénikus és „Food Safe”

A kerámia természetes anyag, ami nem veszi át az ízeket, szagokat.

Könnyen tisztítható

Bármilyen szennyeződéssel is állunk szemben, a kerámia mosogatók nagyon egyszerűen tisztán tarthatók. Sőt a Villeroy & Boch CeramicPlus szennyeződéstaszító felületkezelésének köszönhetően a szennyeződések és a vízkő szinte magától eltűnik.

Sokoldalú beépítési mód

A mosogatómedencéket többféleképpen beépíthetjük konyhapultunkba attól függően, hogy melyik beépítési módot érezzük a leginkább praktikusnak, illetve mi illik leginkább a konyhánk megjelenéséhez. A Villeroy & Boch kerámia mosogatótálcái között szerencsére szép számmal találhatunk a különböző beépítési módoknak megfelelő mosogatómedencéket.

Felülről beépített mosogatók

A felülről beépíthető mosogatók esetében a mosogatóterület egyértelműen elhatárolódik a munkalap egészétől.

Alulról beépített mosogatók

A pult alá épített mosogatómedencék zökkenőmentes átmenetet biztosítanak a konyhai munkalap és a mosogató között.

Síkba illeszthető mosogatótálcák

Az integrált, süllyesztett mosogatók modern megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A peremek és kiemelkedő élek hiánya pedig nagyban megkönnyíti és egyszerűbbé teszi a mosogatók és a munkapult környékének tisztítását.

Farmhouse kerámia mosogatók

A klasszikus farmhouse stílusú mosogatók – legyenek szimpla vagy dupla medencések – karakteresek és időtlen eleganciát kölcsönöznek a klasszikus, romantikus és a modern megjelenésű konyháknak egyaránt.