HOZZÁVALÓK A JOGHURT MOUSSE-HOZ:
HOZZÁVALÓK A KARAMELL TUILLE-HEZ:
JOGHURT MOUSSE ÉS GRÁNÁTALMA SZÓSZ ELKÉSZÍTÉSE:
A tejet felforraljuk, hozzáadjuk a fehércsokoládét, a zselatinlapot, a joghurtot, a tejszínt és a citromlevet. Szilikonformába töltjük és fagyasztóba tesszük, hogy könnyebb legyen kiszedni a formából – ezt tálalás előtt 20 perccel érdemes megtenni. A gránátalmát cukorral megfőzzük, majd átpasszírozzuk, így kapva egy ínycsiklandozó gránátalma szószt. Tálalásig hűtőben tartjuk.
KARAMELL TUILLE ELKÉSZÍTÉSE:
Az alapanyagokat összegyúrjuk, tepsire kenjük és 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük. Ezután kihűtjük, majd tálaláskor darabokra törve a joghurt mousse-ba szúrjuk.
Ha igazán különleges fogásokat kóstolnál, látogasd meg a Pasztell Éttermet, ahol Nicola Portinari és Erdei János olyan különleges konyhát valósít meg, melyben a magyar ízvilággal lép fúzióra az olasz konyha. Szuper izgalmas!
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges