Készülj velünk és a Neff-el a Halloween-ra, és próbáld ki ezt a szuper gyors és egyszerű halloweeni boszorkány morzsa desszert receptet!
A cseresznyés alaphoz:
A morzsához:
Cseresznyés alap:
Melegítsük elő a sütőt 175°C-ra. Egy nagy tálban keverjük össze a cseresznyét, a cukrot, a kukoricalisztet, a cseresznyepálinkát és a vanília kivonatot.
Kanalazzuk a keveréket 6 sütőálló kis tálkába.
A morzsa:
Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a kakaóport és a porcukrot, majd adjuk hozzá a kockára vágott vajat.
Ujjainkkal keverjük össze, és addig dörzsöljük, amíg a keverék zsemlemorzsára nem kezd hasonlítani. Keverjük hozzá az apróra vágott étcsokoládét, majd helyezzük a sütőformákba előkészített cseresznyékre.
Az összeállított desszertet helyezzük a sütőbe, és 25-30 percig süssük egészen addig, amíg a szélein bugyborékolni nem kezd.
Jó étvágyat!
A recept forrása: Neff recepttár
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges