HOZZÁVALÓK A KACSAMÁJHOZ:
HOZZÁVALÓK AZ ALMAGÉLHEZ:
KACSAMÁJ ELKÉSZÍTÉSE:
A kacsamájat kierezzük, sóval, borssal megszórjuk, majd egy órát pihentetjük. Ezután meglocsoljuk a borral és előmelegített sütőbe (130 °C) porcelán tálban vízfürdőbe tesszük, majd 30-40 percig sütjük. Majd kivesszük a sütőből, és formában préseljük.
ALMAGÉL ELKÉSZÍTÉSE:
Az almát ledaráljuk, levél leszűrjük. A felét bekötjük agar agarral, majd kézi botmixerrel összeturmixoljuk. A másik felét vaníliával és citromlével ízesítjük, ebben marinálunk alma szeleteket, amiket tálaláskor szintén a máj mellé teszünk.
Ha igazán különleges fogásokat kóstolnál, látogasd meg a Pasztell Éttermet, ahol Nicola Portinari és Erdei János olyan különleges konyhát valósít meg, melyben a magyar ízvilággal lép fúzióra az olasz konyha. Szuper izgalmas!
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges