Egyszerű, gyors, reggeli az őszi hangulat jegyében!
HOZZÁVALÓK:
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Robotgépben keverjük össze a tojásokat, a fűszereket és a zabtejet, amíg habos egyveleget nem kapunk. Egy fém nyelű serpenyőben pirítsuk meg vajon a fokhagymát és az újhagymát. Eközben szeleteljük a rókagombát nagyobb szeletekre, és dobjuk ezt is a serpenyőbe.
Miután a gombák megpirulnak, adjuk hozzá a petrezselymet, valamint a korábban elkészített tojás keveréket. Szórjunk egy kis morzsolt fetát a tetejére, majd tegyük 20 percre az előmelegített sütőbe.
Amikor aranybarnára sült, vegyük ki óvatosan a sütőből, és egy fa deszkán fordítsuk a feje tetejére. Pár percet pihentetjük, majd tálaljuk.
Jó étvágyat!
A recept forrása: Bosch gasztrohome Wossala Rozinával
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges