Egyszerű, gyors és isteni szezámmagos avokádókrém, reggelire, vacsorára…
Hozzávalók:
Tegyük a kenyér szeleteket a kenyérpirítóba, és enyhén pirítsuk meg, majd tartsuk melegen amíg a krémet összeállítjuk. Ehhez vágjuk ketté az avokádót, távolítsuk el a magját, majd a krémesen lágy belsejét kaparjuk ki egy kis tálkába. Hintsük meg pár csepp citrommal, hogy megtartsa szép zöld színét, törjük össze villával és ízlés szerint ízesítsük sóval. Ezt a durva, rusztikus krémet halmozzuk a pirítósok tetejére, szórjuk meg a magokkal (ha a szezámmagot kicsit megpirítjuk, még finomabb) és csepegtessünk a tetejére egy kis extra szűz olívaolajat. Kínálhatunk mellé vékonyra szeletelt édes paradicsomot, ami még inkább kiemeli majd az avokádó üde friss ízét…
Bemutatóterem:
1076 Budapest, Dohány u. 27.
Telefon:
+36 1 322 1882 , +36 1 322 1883
Mobil:
+36 70 362 5778
Email:
info@caracallakonyha.hu
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10-18-ig
Konzultáció:
időpont egyeztetés szükséges